lördag 31 mars 2012

Iväg

Hej nu åker jag iväg för att träffa ica och för att gå på lite krog :)

Effekter

Det är så kul att använda sig av Picasas nya effekter men på den här bilden började jag mest se ut som en knarkare eller nått, haha. 
Nu ska jag måla om min ram som ska bli spegel som jag ännu inte haft tid att göra något åt trots att det nu börjar vara mer än ett halvår sen jag målade och fixade om rummet.

Ordning bland skorna

Igår städade jag i flera timmar och passade även på att ordna upp bland mina skor. Så på min praktiska skohylla har jag de  skor jag använder mest (med klack) och på bokhyllan de jag använder näst mest. Sen har jag även en enorm låda under sängen med skor jag bara använder ibland samt på vinden en påse med skor jag inte använder men jag i alla fall inte vill sälja.


två par skor

två par

fyra par, haha. 

Idag tog jag hem...

 Vi har börjat få in festklänningar till Code och jag kunde inte låta bli att ta hem och prova två favoriter. Jättesnygga båda två men den gröna pastelliga saken passade inte mig så blir bara ett köp av den blå :D Den är så söt!



När jag åker till Hesa och shoppar på måndag kommer jag vara otroligt noga med vad jag köper för jag shoppar ändå så mycket vid Code just nu, haha. 

Galgar

Blev ett akutköp idag efter att jag igår nästan började storböla när jag försökte få in sommarkläderna i garderoben, haha. ALLA galgar jag har var redan fulla med flera plagg och hela bokhyllan och alla lådor under sängen var fulla av kläder. Så det här kanske löser mitt tillfälliga problem :P 

Dagens outfit

Svar på kommentar

Hej! Fick en kommentar om att min stil på bloggen är väldigt svårläst och jag har faktiskt tänkt på det själv. Så nu när jag fick en klagan ska jag självklart ändra den : D Ingen vits att jag skriver något om ni ändå inte kan läsa det ; ) Så nu byter jag stil och så får ni säga till om det blev bättre : )

Lördag

Godmorgon! Snart åker jag iväg på jobb. Blir dock en kort dag då jag arbetar till tre. Till kvällen ska jag troligen hitta på något tillsammans med ica (krogen då alltså) så det blir ju skoj : ) Men vi hörs sen när jag är hemma. Kram!

fredag 30 mars 2012

Inspiration

Hittade en favorit på minoutfit!
Red vs Blackhttp://thestrawberrybrunette.comBoho mintRockishBluePink LaceLight mint greenChanel Chic

Sminkpensel

Idag fick jag äntligen min sminkpensel jag beställde för kanske 2-3 månader sen från hm. 

Inspiration-nastygal

Shredded Suede Bucket BagDenim Bustier
Gillar kombinationen jeanstyg-virkat!

Lace Up Leather Jacket
Jackan, så snygg!
Nasty Gal x MINKPINK Lianna Stripe Bustier
Jag älskar båda plaggen men jag skulle aldrig kombinera dem.
Rosie Platform Wedge

ÄNTLIGEN!

VET NI VAD JAG SKA GÖRA NU????

JO JAG SKA STÄDA!!!

OCH VET NI HUR JÄVLA UNDERBART DET ÄR?????!!!

Nu tänker ni "städa? så där kul är det väl ändå inte att städa" men då ska jag berätta för er en sak. Tänk er att ni haft så fullt upp med jobb och studentskrivningar att ni absolut inte har haft tid att städa, på TVÅ-TRE MÅNADER! Och tänk er att ni har en familj som kanske inte är den bästa på att städa eller att hålla ordning.

DÅ är det skönt att städa!!!!

ÅÅÅÅH vad jag ska njuta!!!!


Hårrullar

Efter slingningen hos ica gick jag in till halpa halli och köpte de största hårrullarna jag bara kunde hitta, samt köpte alla de hade, haha . 

Mitt nya hår

Före bild

Före bild

Efter

Efter

Efter med lockar





Inspiration-saboskirt

Godmorgon! Börjar dagen med lite inspiration från Sabo skirts blogg. Men nu ska jag åka iväg för att få håret fixat hos frisör ica : D Hörs sen förhoppningsvis med ett mycket finare hår!

torsdag 29 mars 2012

Drömfångare-svar på kommentar

Fick en kommentar av någon som undrar var man kan köpa en drömfångare : ) Eftersom att kommentaren var på inlägget där jag har ett halsband som ser ut som en drömfångare antar jag att det var det kommentaren syftade på. 
Mitt halsband är egentligen ett örhänge som jag köpt på hm. Klämde bara ihop hänget på en guldkedja och så var det klart : ) Jättesnyggt enligt mig själv! Dock köpte jag örhängena redan i somras tror jag så de finns nog inte kvar... Dock fann jag här några sidor som säljer liknande halsbanden samt en länk till en sida där man tipsar om hur man kan göra en drömfångare själv : ) Hoppas det här hjälpte dig!


http://www.klockaretorpet.com/dreamcatcher.htm

http://www.bycelina.se/produkter/dromfangare/dromfangare-brun-halsband

http://mestore.se/halsband/dromfangare-me-design-1.html


Sur...

Dessa från Nelly är så snygga att jag nästan blir lite sur....

Senaste outfits


Har ni någon favorit?  : )

Ett skämt!

Fann just det här på kissies blogg och, jaa låt mig små le : P


Lagar angående sex:

  • I Libanon får män ha sex med djur, men det måste vara djur av kvinnligt kön. Att ha sex med djur av manligt kön bestraffas med döden.
  • I Bahrain är det tillåtet för en doktor att undersöka en kvinnas könsorgan, men han får dock inte titta direkt på dem under undersökningen utan endast genom en spegel.
  • Muslimer får inte titta på könsorganen på en avliden person. Detta gäller även begravningsentreprenörer. Könsorganen på den döde måste täckas med en tegelsten eller träbräda hela tiden.
  • Straffet för onani i Indonesien är halshuggning.
  • Det finns män på Guam vars fulltidssysselsättning är att resa landet runt och beröva flickor på oskulden. De betalar dem dessutom för äran att få haft sex med dem för första gången… Och skälet är: Enligt Guams lag så är det absolut förbjudet för oskulder att gifta sig.
  • I Hongkong får en bedragen fru lagligen döda sin otrogne man, men endast med sina bara händer. Mannens älskarinna får dock dödas på vilket sätt som behagas.
  • I Liverpool, England får kvinnliga säljare arbeta med bar överkropp — men endast i affärer för exotisk fisk.
  • I Cali, Colombia, får kvinnan endast ha sex med sin äkta man. Första gången de ska ha sex så måste kvinnans mamma vara i rummet och bevittna akten.
  • I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
  • I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).
  • En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
  • Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

Träningskläder

Det här tänker jag införskaffa inför sommaren! :  )

Dagens träning

Hej! Blev en och en halvtimme på gymmet ikväll men det var nog ett otroligt slött pass! Eller jag gjorde nog något hela tiden men väldigt lätt. Hade nämligen så ont i magen (mensvärk!! blä!!!) så klarade inte av några övningar. Dessutom var orken noll. Nå jo men lite träning är bättre än ingen!

Onsdag

Godmorgon! Nu åker jag iväg på jobb. Nya vita tröjan är på, den är så fin : D 
Håret börjar verkligen bli grå-brunt... Vilken tur att jag ska och färga det imorgon då : D

Dagens outfit

tröja från code