måndag 2 december 2013

NEW BLOG/ NY BLOGG

Det är med spänning jag kan meddela att jag från och med nu ska börja blogga som en av svenska Bloggerfys premium bloggar! Ni som följer mig på bloglovin borde ha flyttats över så det ska inte vara något problem, om det är det så släng in en kommentar. Hoppas att ni vill fortsätta följa mig så ses vi i den nya bloggen med det korta namnet sandra-emilia.se :) Här får ni en direktlänk: http://sandra-emilia.se/


New in to my hair


Både mitt balsamspray och värmeskydd håller på att ta slut för mig så idag sprang jag in till en hårsalong och fyllde på mitt lager. Värmeskyddet har jag inte haft tidigare så det ska bli intressant att testa på. Det ska också vara väldigt vårdande.
Balsamsprayet var under flera år min favorit och jag var aldrig utan den. Nu har jag dock inte haft den på ett tag men det känns som att mitt hår verkligen saknat den, haha. Så nu står återigen min favorit i hyllan!

Stylingtips #10


Shine bright like a diamond!

Outfit- Winter diamonds







Tröja Code, Kjol H&M, Halsband 2 från Code och 1 från H&M, Skor H&M


Och den fantastiska fotografen Karoliina Wannäs

söndag 1 december 2013

New glasses



Tror inte att ni sett någon bild på mina nya glasögon? Så här ser di i alla fall ut. Röda, stora bågar från Tru Trussardi. Gillar dem mycket! Här ser ni också vad jag burit i helgen.

Fashioninspiration- sunday

Fashion Inspiration || Street Stylefashion inspirationFall Fashion Inspiration#ElinKling blackout. fab. NYC.@CO DE + / F_ORMModel: Karlie Kloss | Photographer: Roe Ethridge - "A head for business and a body for sin"Elie Saab / Paris / Women / 2013-14 FW / Haute Couture / Runway, Fashion Show,fashion trend, fashion week, fashion blog,fashion online, HK blogger - ELLE HK