onsdag 21 augusti 2013

Belysningen gör verkligen mycket för en lägenhet!

Vi har äntligen fått ström till vår lägenhet och igår satte vi upp de lampor vi har hunnit köpa. Belysningen gör verkligen mycket för en lägenhet! Det är nog något jag också alltid vill satsa lite extra mycket på. Jag verkligen HATAR när det är mörkt om jag håller på med något men samtidigt ska det ju gå att få det mysigt i ett rum när man umgås eller har filmkväll.Takkronan är på plats och gardinerna är på plats!


Tyvärr hade vi inte riktigt tur med kökslampan.. Den hade helt opassande upphängning, men vi ska väl nog hitta en annan att hänga den på.


Den andra kökslampan lyser nu så fint!


Gråa kuddar från mitt gamla rum.


Sovrumslampan på plats!Det som ska bli en typ av walk-in-closet är som sagt fortfarande i kaos!


Välkommen! Stig in!


Hyllan som ska upp ovanför sängen kunde vi tyvärr inte sätta upp då vi behöver borra hål för skruvarna.


Hur ska jag enklast få upp alla tusen ramar på en betongvägg?
4 kommentarer:

 1. Jag har använd sånde vit plastkroka med tri metallpinnar i som man bankar in i väggen o ti lämna väldigt små hål, men he e liti svårt på betong, men he gar (Y)
  O får man int laga na hål direkt så kan man i take lägg upp en sånde skeno från vilken krokliknande saker hänger i fiskelina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jaa okej, jo det finns från tidigare två såna men tänkte att de var svåra att få in men om inte det är så omöjligt så får vi köra på dem! :D Vi får nog göra hål i väggarna så det borde inte vara behövligt :)

   Radera
 2. Så fin sovrumslampa! Var har ni hittat den? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den :D På jotex finns den för 49,99 € :D

   Radera