lördag 18 augusti 2012

Ny header på gångIdag har jag passat på och tagit lite nya bilder som ska bli till en ny header inom kort :D Vill ju så klart ha en ny mer höstig variant. Vad tror ni, blir det några bra bilder?
Kan annars intyga att min privata fotograf, Johan, verkligen går i sin pappas fotspår och blir en bra fotograf :)  Helt sjukt att en 10-åring förstå hur han ska ta en bild för att få den bra.

Förresten, en liten fråga, skulle ni kommentera mera om man inte skulle behöva svara på alla säkerhetsfrågor i kommentarsfältet?

4 kommentarer:

 1. skulle vara bättre för det är lite irriterande att måsta besvara frågor och så blir svaret fel ibland och man måste ta det på nytt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag ska försöka ändra på saken :D

   Radera
 2. Hejsan!
  Jag köper bilder till mina bakgrundsbilder på min hemsida http://listitsweden.se av fotograf Jörgen Larsson. Han har många vackra höstbilder. Se till ex: http://jlfoto.com/?s=2&ss=&t1=7&t2=0&p=3967&ll=1&l=225

  Har flera höstbilder på gång nu till Listitsweden.se som jag köpt av honom..

  Nu vill du kanske inte köpa några men hans bilder kan kanske ge lite inspiration..

  Nu kanske du mest kör modebilder förstås..?

  Bilden ovan känns lite som om att du är på väg från oss. Kanske du kan komma till oss istället?
  Bara ett förslag! :)

  Ha det fint!
  //Carl

  SvaraRadera
  Svar
  1. AH okej, tack för tipsen :D Ja men den här bilder är bara en smygtitt på vad komma ska, den här ska allstå inte bli en header :D Tack det samma!

   Radera