lördag 18 augusti 2012

Strumpbyxor/ leggings

Jag känner att jag måste ta upp den här saken med leggings och strumpbyxor igen, haha. Förklara varför jag tycker som jag tycker. Det är alltså leggings jag inte tycker om men strumpbyxor fungerar helt fint i min värld.  Av den orsaken att strumpbyxor inte kapar av benen, de är tajta och oftast måste man köpa nya rätt ofta. De ger en fin siluett och tyvärr kan man inte ha bara ben i detta land när det är minus 20 grader. Så strumpbyxor gillar jag!
Orsaken till att jag inte tycker om leggings, de kapar av benen, de blir lösa, smutsiga äckliga (tänker det på samma sätt som på gamla, otvättade underbyxor), de flesta som använder leggings (tyvärr väldigt vanligt bland den finska befolkningen) har ett par som är gamla, kanske ett par vita (som nu för tiden är gråa) och sen bär dem tillsammans med en allt för kort topp eller tröja så man ser hur leggingsen hänger i röven.
Jag tycker inte att leggings passar åt ungt folk. Däremot till lite äldre kvinnor som kanske inte vill visa allt för mycket ben tillsammans med kjol eller av samma orsak för små flickor, åt dem passar leggings utmärkt. Men annars skulle jag helst vilja bannlysa leggings.


Gamla bilder på när jag har haft leggings på mig:


Nu är ju dock problemet det att jag inte har haft gamla leggings som hänger i röven, haha. Ska försöka googla om jag hittar ett bättre förslag...


Leggings som går strax nerför knät, usch!
Så den stora orsaken till att jag inte gillar leggings är väl nog det att det finns så många som använder plagget fult....


2 kommentarer:

  1. värst är det när folk använder dem som byxor, att de t.ex bara har en kort topp med dem :P

    SvaraRadera