fredag 12 oktober 2012

Problem med bloggen

Hej! Skulle nyss ladda upp nästan 70 (!!!) bilder hit till bloggen men det kom att jag använt allt mitt utrymme, vilket jag tycker låter ganska konstigt med tanke på att jag bara bloggat i ett halvt år och att jag ALLTID beskär mina bilder så små som de ska vara! Nå får titta på det när jag kommer hem. Fungerar inte blogger får jag återgå till peppar bloggen.....

5 kommentarer:

  1. Det går att fixa så man får mera utrymme på bloggen för bilder men då måste man lägga till en ny skribent som blir administratör över bloggen. Det låter väldigt krångligt men det är värt att göra det ifall man inte vill byta blogg när bildminnet blir fullt.

    SvaraRadera
  2. Hej! Du har så stilren och fräsch blogg så dig sku de va roligt att erbjuda serverutrymme och eget domännamn åt plus praktiskt taget obegränsat utrymme för bloggen ifall du är intresserad!?

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja tack, jag är absolut intresserad!

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Såg med samma att du är och reser... vi återkommer om blogg/serverutrymme när du är tillbaka. Kontaktar dig här igen om jag ej finner din mail här nånstans. Ha en trevlig resa!

    SvaraRadera