fredag 14 december 2012

Frågestund- svar del 1


Så dags för del ett av frågestunden! lovar att svara så detaljerat som möjligt och ni har ännu chans att fråga fram till att jag skriver del två :) Tuuuuuusen tack för era frågor! Verkligen jätteroligt att ni kommit på så många fyndiga frågor.


hur många skor har du?
vad är din favorit färg?
favorit citat?
skulle du kunna visa en ny å en gammal bild på dig?
ps. du har en super bra blogg:))

Jaa du, haha. Det beror ju lite på hur man räknar dem... Har skor jag använder, skor som är undan satta som jag inte använder men absolut inte vill göra mig av med och sen skor som jag försöker sälja på till exempel syrransgarderob. Men jag försökte mig på att räkna de jag använder och kom till 38 innan jag inte längre orkade räkna, så med andra ord har jag väl mellan 40-50 par skor liggandes här hemma.


Det låter som att jag har väldigt många par skor men det känns absolut inte som det!

Jag byter favoritfärg hela tiden, vid varje säsongsbyte byter jag även favoritfärg. Men just nu är min absoluta favoritfärg vinrött/burgundy!

Favoritcitat: Strong is the new skinny! 

Äldsta bilderna jag har på mig själv på datorn är från 2007 så därifrån är den här:


Ni förtjänar det bästa (värsta) här en bild från när jag var i min värsta fjortisperiod, haha.
Varje dag får ni nya bilder på mig men här är en rätt så ny, älskar klänningen!


Tuuuusen tack för dina frågor och för din värmande kommentar, tack tack och kram!Vad vill du att dina barn ska heta?
Drömbröllop? (klänning,bukett,frisyr mm.)
Om du inte jobbat på Code var skulle du då vilja jobba?
hur många DrDenim har du? :D

Eftersom att det lär dröja många år innan jag får några barn (om jag får några) så har jag inte tänkt så mycket på det här med namn på mina barn :P Men när jag en sommar jobbade på dagis fastnade jag väldigt mycket för namnen Hampus och Leya... Aria är ett annat namn jag gillar... När jag hör namn jag gillar så tänker jag att DET ska mitt barn heta men tyvärr lägger jag dem inte på minnet...
Trots att jag är förlovad så är jag inte hundra procent säker på att jag vill gifta mig, konstigt men sant! 
Men om jag gifter mig så har jag faktiskt bröllopet och hela faderullan färdigt planerat, dock är det inte något jag vill dela med mig av, hehe ;) 
Eftersom att jag jobbar vid Code bara tills det att jag börjar studera så finns det faktiskt inte så mycket annat här i trakten som jag skulle vilja jobba med. Det finns inte så många ställen här nära som jobbar med mode så måste jag svara på din fråga säger jag nog bara att jag skulle jobba på en annan butik, hehe. Code är verkligen det bästa jobbet jag kunde få med tanke på att jag bara har mellanår (och fortfarande ville bo hemma)!
Haha rolig fråga, jag har faktiskt bara fem par DrDenim. Ett par svarta plenty (men är på mitt andra par), ett par svarta kissy, ett par gröna, ett par vita och ett par i korallrosa.
Tuusen tack för dina frågor! :) Kram!
Framtidsplaner? :)

Hösten 2013 är planen att börja studera på utbildningen estenom i Vasa (jag dör verkligen om jag inte slipper in!). Innan dess ska jag jobba vid Code samt hinna med några resor och såklart ska jag (och Jona) skaffa vår första lägenhet som ska inredas. 
Efter estenomutbildningen vill jag flytta utomlands! Städer som lockar är Stockholm och New York... Där vill jag självklart jobba på något sätt med mode. Hur det blir sen beror lite på om jag vill ha allt det där klassiska (hus och barn). Om så är fallet flyttar jag hem till Jeppistrakten igen och om inte ja då vet jag inte, haha. 
Kramar och tack!!
3 saker du skulle ta med till en öde ö ? (inga personer) och varför ? :)
Absoluta drömresemål och varför ? 

Oj.... Min garderob, hehe. Skulle aldrig överleva utan mina kläder och skor. Solkräm eftersom att jag är livrädd för att bränna mig i solen! Och sist en telefon så jag kan blogga ;) Hehe nej men så jag kan ringa efter hjälp!
Hela världen är mitt drömresemål! Jag vill verkligen till alla hörn och kanter, till kalla och varma länder, till fattiga och rika. 
Men måste jag välja ett ställe så blir det Thailand. Åh vad jag skulle vilja åka dit nu i januari.

Tackar och bockar, KRAM!Nu hinner jag tyvärr inte svara på fler frågor :)4 kommentarer:

  1. då du sa du ville flytta å arbeta utomlands, hur är dina tankar kring ditt förhållande då. vill sj det också men de e ju liksom inte så lätt att bara bestämma det å bestämma att han ska komma med hehe..

    SvaraRadera
  2. Varför är inte Jona i militären mera? Har ni samma åsikter om att skaffa barn och giftemål? :)

    SvaraRadera
  3. Varifrån är klänningen du har på bilden? Jättefin!

    SvaraRadera