torsdag 6 december 2012

Kommentarer om min blogg?

Det är inte länge sen jag senast ville ni skulle tycka till om min blogg men jag tycker det är bra att få höra det ofta vad jag gör bra och dåligt. Så nu kör vi igen!

Jag vill alltså veta vad ni anser om min blogg, hur skulle den kunna förbättras? Senast jag frågade ville ni jag skulle göra finare collage och det har jag väl lyckats rätt så bra med? 
Ni ville också att jag skulle skriva om mera personliga saker och visst, det kanske jag inte lyckats så bra med men ibland får ni väl ändå se lite mer av Sandra? 

Jag vet att det som är sämst med min blogg är mina outfitbilder. Jag tänker på det hela tiden men det är omöjligt att ta bra bilder när man inte har någon bra vägg att ta emot hemma och när det är minus 15, 19 och 22 grader där ute... Jag går inte ut i bara en tröja och byxor för att fota då! Plus att det är mörkt innan jag åker till jobbet och det är mörkt när jag kommer hem, så kan ändå inte fota utomhus. Dessutom har jag aldrig nån som kan fota åt mig utan får alltid köra på självutlösaren...
Min systemkamera börjar tyvärr också ha sett sina bästa dagar och jag funderar starkt på att köpa en ny. Dock vet jag inte om en systemkamera är helt nödvändig för mig så tänkte jag kanske skulle skaffa mig en halvsystem istället. Ni får väldigt gärna komma med tips på bra kameror som helst inte kostar över 500 euro! 

Så skriv ALLT vad ni anser om min blogg! Jag vill verkligen höra allt bra och dåligt för att kunna utveckla den mer!


6 kommentarer:

 1. tack för en bra blogg! inspirationscollagen är bra och att du tipsar om vad olika klädaffärer har :). Sen så håller jag med att kvalitén på outfitsbilderna drar ner lite :)Det skulle också vara intressant om du gjorde inlägg om hur man kan matcha plagg och så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! :) Jaa jag måste få en bättre kamera och lyckas med att någon kan fota mig lite oftare... Okej, det ska ni absolut få!! :D

   Radera
 2. skulle önska en finare design på hela bloggen, finare header (dock e ju du super fin osv osv men som sj bilden känns lite B) lite tydligare text på inläggen, de e lite svårt att tyda texten ibland. Sen dina mobilinlägg e int så jätte super eftersom då kommer det oftast en liten piku bild där till.. altså ja tar ju fram de negativa nu å de kanske låter som jätte mkt nu men de e absolut int nå sårande syfte dehär!!!


  de som e bra är att man märker att du verkligen tycker om det du gör. kläder är din grej. mode stil och du uppdaterar helt okej å du e super fin tjej så fortsätt på bara! :)

  Sj bilderna som du tar sku ja önska att du gjorde lite proffsigare, bl.a fota inte med blixt. Då man fotar med blixt på något ger det en kall äcklig blända och de ser bara fult ut men de gäller då inte alla dina bilder samt de e ju olika från person till person vad man tkr om å hur bra man är på att fota osv. :D


  kram!


  SvaraRadera
  Svar
  1. Okeej, gillar faktiskt min header men kom gärna med förslag på hur den skulle kunna förbättras :) Texten ska jag absolut göra något åt! Jag har alltid undrat över mobilinläggen.. Tänker att det kanske är intressant att få se lite mer av vad jag gör men skulle det vara bättre att bara sluta med dem?

   Och nej jag tar absolut inte illa upp eller något, bara skönt att någon vågar säga sanningen :D

   Jaa jag vet att jag inte borde fota med blixt men tro mig, det går inte att fota utan blixt med min kamera! Men som jag skrev är jag på jakt efter en ny kamera nu....

   Kramar!

   Radera
 3. Du kan ju se om du hittar en begagnad kamera? Systemkameror tappar sitt värde ganska fort, så man kan hitta väldigt billiga systemkameror på nätet. Jag kan tipsa dig om att söka på findit :)Jag skulle rekommendera Nikon, helt klart. Lätt att förstå sig på och väldig tålig.
  http://www.findit.fi/sve/search/384754.htm Denna har jag här hemma. Den tar jättebra bilder inomhus, bara man lär känna kameran. Även bilder utomhus blir bra med lite träning. Mycket billig också då du får ett standard objektiv med. Ett stativ kan du köpa från http://www.cyberphoto.fi/index_fi.php för en femtiolapp. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahaa okey, tusen tack för tipsen! :D

   Radera