fredag 30 november 2012

Fredagsinspiration


Lite inspiration fredagen till ära :)

Balsammetoden


När jag första gången fick höra om balsammetoden så skrattade jag bara lite för mig själv, trodde inte en sekund på det. Men vartefter att jag läst mer om det, fått tänka på det och insett att det nog ligger sanning i det så har jag nu bestämt mig för att det är något jag ska satsa på. Så igår kväll kollade jag igenom mina hårprodukter och insåg att det nog inte var mycket som gick igenom...  Vet inte ens helt säkert om håroljan gick igenom?
Tyvärr vill jag inte direkt bara kasta alla dåliga produkter så kommer använda extra mycket till det tar slut och vartefter att jag behöver nytt så ska det vara enligt balsammetoden! Så om en tid kan jag kanske göra helt enligt "reglerna". 
Kommer hålla er uppdaterade och om det är någon annan som prövat detta får ni gärna dela med er :)

Kvällens träning

Jaa, heh. Kvällens träning är väl inget att skryta med, blev en timme på gymmet men det blev nog en slö sådan. Körde lite spinning och gjorde lite muskelövningar men var tyvärr helt otaggad ikväll så blev inte till något. Men men, ibland har man såna dagar också! Kvällen består av mys med Jona då jag har jobb imorgon :)

Todays' outfit




torsdag 29 november 2012

Träningen denna vecka

Denna vecka hittills har jag tränat:

- i måndags ca. 20 min dans och 45 min body combat plus lite muskelövningar ca. 5 min
- igår crossfit 20 min.
- och idag har jag inte orkat tränat efter att ha städat i 8 timmar. Så tror nog ändå att jag bränt en hel del kalorier ;) När jag städar går det inte speciellt lugnt till, tröjan är alltid helt våt när jag är klar.

Imorgon blir det gym eller kanske något roligt pass!

Nyheter på H&M


H&M har fyllt på bland nyheterna och här ser ni mina favoriter. T-skjortorna finns i miljoner färger och jag skulle vilja ha dem allihopa!

Julpyntsdags


Hur perfekt är det inte att jag råkar vara ledig idag? :D Nu ska här storstädas och när det är klart åker julpyntet fram, wihoo! 

//julgalen tjej

Här kommer jag att fira mitt nyår!




:D

tisdag 27 november 2012

måndag 26 november 2012

Kvällens träning


Först min ena danskurs och sen ett pass bodyvombat :D

Got yourself a favorite?


Got yourself a favorite? :)


Min är 1:an eller 4:an.

Träningstips


Hittade denna bild på mig och Mirella på Ericas blogg, haha. Togs för en tid sen på easy fit, det här är verkligen en superbra övning! Ta en vän och gå i skottkärra fram och tillbaka, det ni ger bra träning!

Nastygal


Lite inspiration, älskar den lila klänningen trots att jag normalt inte är så mycket för lila.

Trixie


Stackars Trixie ska idag få en spruta :)

söndag 25 november 2012

Elin Kling


Söndagsinspiration


Rött


Code julfest



Vi på Code hade en mycket trevlig julfest hemma hos Maggie i Larsmo igår kväll. Maggie kommer från England och erbjuder små grupper att fixa middag. Vi fick till förrätt räkor, till huvudrätt oxfilé med rödvinssås och till efterrätt både cheesecake och två maränger med nån typ av blandning emellan. Sjukt god mat!
Senare åkte en del av oss in till stan för drinkar. Tack Code-gänget!

Gårkvällens julfestoutfit


Söndagsmys

Hej på er! :) Hade en riktigt skojig kväll igår och bilder kommer senare idag. Just nu ska jag åka iväg med Jona till Sandviken där vi ska äta mat tillsammans med hans familj. Blir mysigt! Så hörs senare, kram!

lördag 24 november 2012

Lite smått och gott


Införskaffade lite smått och gott idag förutom alla julklappar. 5 pack strumpbyxor (Lindex), örhänge, nagellack, hårborste, deoderant och värmeskydd.
Nu ska jag börja ställa mig inför kvällens julfest :D

Today's outfit





Tack Mirella för bilderna! Sista bilden blev lite skojig då M ropade och så en RUMPBILD, haha :)

På café



Skickat från min Windows Phone

New in

¨¨
Två nya kuvertväskor har flyttat in hos mig :) Finns på Code och kostar 19,95 € styck.

Godmorgon! Igår blev det dålig uppdatering men var upptagen hela dagen och kvällen. Hade till att börja med jobb och efteråt var jag på mitt livs bästa body combat pass! Guuud vad kul body combat kan vara om man har en bra tränare och bra musik. Jag har alltid tyckt om body combat men nu är jag helt galen i det. En timme var passet som jag och tjejerna var på i easyfit.
Efteråt kom brudarna hit för lite julmys, haha. Bakade pepparkakor, drack glögg och lyssnade på julmusik. Dock är det svårt att få julfeelis när det inte finns något julpynt ännu men vi tar det igen sen när allt är framme ;)

Idag är jag ledig från jobbet så ska in till stan med brudarna på julöppning, har MASSOR jag måste få gjort! Och sen ikväll är det Code julfest som gäller ;) Jag har längtat sjuuukt mycket, vi kommer att ha så jäkla kul! Är så glad för att ha fått så där fina jobbkompisar!


onsdag 21 november 2012

Haha mitt i prick!

Haha förlåt nu kära vänner! Ni vet att jag inte är speciellt religiös av mig och vill ingen ska ta illa upp av det här, men den här bilden var väl ändå bara för mitt i prick! Den här beskriver otroligt bra "min tro", haha.





Update: jag har skrivit om detta förut och jag har absolut ingenting emot religiösa människor! Det jag ogillar, nej hatar, är de som berättar om sin tro, eller till och med försöker tvinga sin religion/tro på andra! Jag ogillar när människor tror att de är bättre och har mer värde än andra bara för att "deras tro är rätt" och för att "de lever rätt"!

Gala Gonzalez för Gina Tricot


Zara december


Onsdagsinspiration

Dagens träning

Jag hade  mina dansträningar igår men tog inte i så hårt eftersom jag fortfarande kände mig för sjuk men idag har jag återigen börjat träna hårt. Blev det vanliga onsdagspasset, crossfit i en halvtimme och sen ca. 15 minuter kropssträning med vikter. Körde ben, armar och rygg.
Sååå skönt att ha startat träningen igen efter att ha varit sjuk nästan en vecka. Tyvärr hinner jag inte träna imorgon då jag först har jobb 10-18 och sen ska planera inför Codejulfesten på kvällen. Men på fredag kör jag hårt igen! Muskler, muskler muskler!!


Lite inspiration från google på det!

Today's outfit



tisdag 20 november 2012

Massor med inspiration idag


Lite smått och gott


Dagens outfit


Första dan på jobb igen efter att ha varit sjuk. Valde kläder som ska hålla mig varma...
Men suck för vädret där ute! Det är mörkt som i graven och regnet spiller ner. Jag vill ut och ta fina outfitbilder i solsken!