torsdag 18 juli 2013

Bilder från lägenheten- sovrummet


De "fula" gardinerna från H&m var ju hur fina som helst! Det är där i hörnet som tvättkorgar och en hylla kommer.


Sängen är äntligen på plats, och där ser ni min super fina spegel. Älskar den!
Texten ovan sängen är kvar från förra ägaren men vi har ännu inte riktigt kunna bestämma oss för om vi ska behålla den eller kanske sätta dit en hylla istället... 
Vad tycker ni?


Kuddarna köpte jag för någon dag sen från Jysk.


Lampskärmarna fick åka tillbaka till Prisma och istället köpte vi de här.


Jag älskar det rena vita!

Vad tycker ni?

6 kommentarer:

 1. Jag skulle absolut ta bort väggdekorationen och sätta upp en mycket smal, vit hylla med vackra prydnader på istället! :) Väggen känns så väldigt naken med en sådär liten väggdekoration. Så otroligt stilrent med allt i vitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa precis så tänker jag också! Men tack, nu hjälpte du mig att ta ett beslut plus att jag kom på en till detalj som jag tror blir perfekt ;)

   Radera
 2. synd att du väljer att BARA ha vitt.. tänk så mkt en liiiiiiten färgklick kan göra.. men som du säger så ja det är stilrent med vitt. men det kan lätt bli att allt bara smälter ihop.. som t.ex lamporna nu på de vita borden och med de vita väggarna bakom och brevid den vita sängen med det vita överkastet osv.. om du förstår ;) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe allt blir vitt nu till en början men sen när jag väl börjar inreda med små saker så då kommer färgerna ;) Jag vill ha en vit grund för då är det enkelt sen att byta ut små detaljer för att en helt ny look. Man kan byta efter humör så att säga :D

   Radera
 3. Fint, men jag skulle nog också slänga in lite lite färgklickar som kanske en dyna i en annan färg eller en liten duk under lamporna för att de just inte ska flyta ihop med borden. Men gillar också att ha en vit grund för allt så kan man till och med byta ut de små färgklickarna efter årstid t.ex :) kanske mer färg till vår och sommar och varmare nyanser till den mörka vintern. Hoppas ni ska trivas i er lya :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att komma färg, rummet är låååångt ifrån klart och man skulle kunna säga att jag ännu inte börjat inreda. Det här är bara grunden än så länge ;)

   Radera