onsdag 11 april 2012

31,43 € !!!!!!!

Mamma är en sån som alltid ska kolla kvitton efter att hon handlat mycket. I morse visade hon kvittot från igår och undrade vad det var som hade kostat så mycket som 31,43 €. Jag kom fram till att vi hade inte köpt något som kostat så mycket. Jag hade betalat min klädställning (ja det var en klädställning) själv och det enda som hade kostat mycket förutom det var två par skor åt Johan och springskorna åt mig. Men alla de hade kostat under 30 euro. 


Det som vi hade köpt kallades för KIWANO och det säger då inte mig något. Men under till står det det 3.312 kg och 9,49 €/kg. Så det fick mig genast att tänka på frukter och liknande så jag googlade ordet kiwano. Det som vi då tydligen hade köpt var det här:Ursäkta mig men tror ni att vi skulle spendera 31,43 € på frukt i en tid som det här?????!!! Och jag kan garantera er att när jag plockade ur kassarna igår dök då inga kiwanon upp!
Usch vad jag blir arg, jag kommer garanterat åka dit och begära att få pengarna tillbaka, vi talar ju ändå om mer än 30 euro! Man kan ju undra vad kassatanten sysslat med!

För jag har väl rätt, eller kommer ni på något annat som kiwano skulle kunna betyda?

3 kommentarer:

  1. Du ska absolut gå och klaga! Senast när jag köpte EN kakbit för 2,80€ stod det på prislappen att det var TIO stycken så 28€. Märkte det vid kassan och sa till tanten att det nog inte ryms tio kakbitar i en liten låda ..

    SvaraRadera
  2. Kolla även så att ni inte råkat trycka fel på nån knapp när ni vägt era frukter ifall det var så att ni köpte frukter typ apelsiner eller något annat som väger mer och man lätt kommer upp till 1-2kg med. isåfall så står det ju på lappen på påsen om ni tryckt fel.

    SvaraRadera