söndag 22 september 2013

Ny hårfärg/ new haircolour

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag var så chockad av min nya hårfärg att jag inte hade lust att blogga, haha. Dessutom hade jag bråttom att ställa mig till vår firmafest.
Ja men så här blev mitt hår, alltså långt ifrån den blonda färg jag ville ha, haha. Och visst, på instagram och facebook är kommentarerna endast positiva men hårfärgen ska bort, jag är en blondin enda in i själen och jag ser allt för blek ut i en så mörk hårfärg.


8 kommentarer:

 1. Du passar ju jätte bra som brunett, ge det någon vecka så vänjer du dig nog :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack men färgen är inte alls bra på mig (den ser bättre ut på bilden än vad den är i verkligheten) så jag längtar nog tills jag kan färga om :)

   Radera
 2. Va fint de blev! Men synd att de int blev som du ville ha :/ Men ja rekomenderar ti int färg bort de riktit mesama, utan prov lite me dedär före så kanske du å byri gill e :D

  SvaraRadera
 3. Ge färgen lite tid, efter några tvättar ljusnar den garanterat när du var så ljus före. Man ska aldrig färga om direkt efter, utan vänta och se hur den smälter in vartefter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag! :) Men färgen kommer ju knappast ändå bli som jag vill ha den...

   Radera
 4. färgen klär dig väääldigt bra !! du ser mycket bättre ut i mörkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller med om att lite mörkare hår är bättre på mig än det blonda jag hade innan, men så här mörkt hår som jag har nu vill jag inte ha. Något mitt emellan skulle sitta fint :)

   Radera