fredag 8 november 2013

Tips på julfestkläder till rundare former

Jag fick en önskan av en läsare att tipsa om julfestkläder till den som är lite rundare så här kommer några. 
Jag utgår nu från att du vill dölja kurvorna för att se slankare ut och du skrev att du inte ville ha tighta klänningar så jag väljer endast plagg som är lite lösare :)

  1. Svart är alltid en bra färg när du vill dölja och den gör att du ser mycket slankare ut.
  2. Vertikalt randiga plagg gör att du ser slankare ut medan horisontella ger motsatt effekt, att du ser rundare ut. Därför kan en kritstrecksrandig kostym med vertikala, smala ränder i en mörk färg få dig att se mycket smalare ut. 

3. Om du är större upptill och vill dölja detta kan du välja en klänning som är mönstrad, men mönstret ska vara störst nertill och hela tiden minska uppåt bysten. Detta tar bort uppmärksamheten från övre delen. Hittade tyvärr inte det bästa exemplet men hoppas du förstår hur jag menar. Denna klänning kommer från VeroModa.
DICTE S/L SHORT DRESS, Gull, main

3. Om du vill ha en lite enklare klädsel kan du köra på svarta jeans, en lös topp och sen addera stora smycken för att få det att se festligt ut. Till exempel stora armband och stora örhängen med mycket blinbling. För att ännu ge känslan av julfestklädsel kan du bära röda skor och en röd clutch.


4. Avslutningsvis kommer några klänningar i lösare modell.5. Alla plagg kommer från Nelly, VeroModa, H&M, Mango och GinaTricot.


Hoppas att du fick något litet tips i alla fall! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar