Tänkte visa er lite inspirerande hälsobilder. Har fått ett nytt favorit mellanmål och även ett nytt favoritbröd. Här är recepten:
Glass:
Bär
Kvarg
Vispa med elvisp och frys i en timme.
Havrescones
2 ½ dl havregryn
2 ½ dl halvgrovt vetemjöl
2 ½ tsk bakpulver
1 tsk salt
50 g smör
2 ½ dl mjölk
Rör ihop och klicka ut fyra stora bröd på plåten. Grädda 10-15 minuter i 250 grader.
Tycker ni förresten om när jag tipsar er om recept?
OBS! Bär från frysdisken måste du koka först eftersom de annars kan ha smitta, men det går att koka och sen frysa dem (eller bara så de svalnar). Har du egenplockade bär kan du självklart använda dem direkt ur frysen :)
SvaraRaderaJodå jag vet, men det gäller väl bara bär från utlandet? Hur som haver är mina bär nog kokade ;)
RaderaOk, förr gällde det bara utländska men läste förra sommaren att de också varnar för smitta på inhemska också. Och de e ju synd för de e ju så goda när de är alldeles frusna:)
RaderaAha oj då, jag har nog bara kokat utländska men bäst att koka alla nu då fram över. Jaa jättegoda! :)
Radera