måndag 7 oktober 2013

Svar på kommentar- Easyfit

Angående easyfit. Jag skulle vilja ha en recension av gymmet. Talar de finska där eller har de en tvåspråkig service. Hur anmäler man sig till deras gruppträningar och vad är visuella gruppträningar. Vad kostar det. Billigt/dyrt? Stämmer deras schema som dom har på deras hemsida. Vad tränar du där? Ge betyg! Jag hittar nästan ingen info alls om gymmet pris och hur man går till väga för att anmäla sig. Bor några kilometer bort från gymmet och vill inte cykla dit ifall jag inte ryms med i nån grupp eller säga ifrån ifall det är för dyrt. Fattig studerande här, ja. Så snälla, skrirv om allt du vet som kan hjälpa. För jag har fått veta att easyfit är det billigaste gym, men hur billigt så vet jag inte. Vill ha det i siffror :) Kram!


 • jajja de talar både finska och svenska så det är inga problem. Passen är det dock beroende på vem som drar dem, vissa ger instruktioner på båda språken men inte alla.
 • du behöver inte anmäla dig till gruppträningarna utan du bara kommer till gymmet, visar din nyckel för en dator och så får du ut en lapp om att du är med. Grupperna blir aldrig fulla för det finns ingen egentlig gräns!
 • på easyfit finns det flera olika salar, bland annat en för spinning och en för olika pass. När det inte går något pass där så kan du själv gå dit och från en datorskärm välja fritt vilket träningsprogram du vill ta. Finns massor att välja på! 
 • Första månaden betalar du en startavgift på 29,90 € plus månadsavsgiften på 29,90 €, så första månaden blir det 60 €, men sen betalar du bara 29,90 € varje månad så JA, det är superbilligt! Tränar du nästan varje dag så betalar du ju ingenting per pass.
 • Jaa schemat har nog alltid stämt!
 • Jag tränar både i gymmet och tar de olika passen. Jag gör det som råkar passa mig då när jag kommer dit. Crossfit på måndagarna är dock något jag alltid strävar efter att gå på!
 • http://www.easyfit.fi/vaasa/?language=svenska här hittar du nog allt vad du behöver veta och där kan du snabbt och enkelt bli medlem. Det går också att fara in till easyfit så fixar de ditt medlemskap där.

Avslutningsvis vill jag nog säga att easyfit är ett superbra gym om man tänker på hur billigt det är. Visst saknar jag vissa saker som till exempel body combat men det är inte hela världen. Valmöjligheterna är så stora och man kan komma och gå hur man vill mellan klockan 5-23 varje dag. Så tummen upp!

2 kommentarer:

 1. Finns det crossfit på easyfit? Ser inget sånt på schemat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det finns, men de kallar det X-fit på schemat :)

   Radera